HomeMijn accountPraktische infoContactInfoDoe een gift

Webshop » Info over 11.11.11 » - NIEUW - Van liefdadig naar rechtvaardig

- NIEUW - Van liefdadig naar rechtvaardig

CAM2102 - NIEUW - Van liefdadig naar rechtvaardig
11 stemmen over de toekomst van internationale solidariteit
Els Hertogen

Er zijn veel globale uitdagingen die ons wereldwijd verbinden, zoals de klimaatcrisis of een pandemie. De gevolgen ervan raken sommigen echter meer dan anderen. Dit onrecht vraagt een antwoord in de vorm van internationale solidariteit. Maar wat betekent internationale solidariteit in deze turbulente tijden? En hoe organiseren we dat best in de toekomst? 

Els Hertogen verzamelde 11 vooraanstaande buitenlandse auteurs die hun licht hierop werpen in prikkelende essays (oa Jason Hickel, Natalia Greene, Lidy Nacpil en Izabella Teixeira). Ze brengen visies over herverdeling en ecologie tot dekolonisatie en technologie. Hun analyses en oplossingen zijn verschillend, maar erg aanvullend en als er één iets zeker is, is dat we naar de toekomst net méér internationale solidariteit nodig hebben, niet minder. 

Het boek “Van Liefdadig naar rechtvaardig. 11 Stemmen over de toekomst van internationale solidariteit” informeert, inspireert en engageert. Het voedt het debat en biedt een kompas waaraan beleid getoetst kan worden. Kortom, een must-read voor iedereen met een hart (voor internationale solidariteit). Nu al te bestellen, midden-mei bij jou in de bus!

Het ebook kan je hier bestellen!

Afwerking: Paperback
Aantal pagina's: 144
Afmetingen: 240 mm x 170 mm


€ 25,99 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  

Home Mijn account Praktische info Contact Info Doe een gift

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be